Snelle levering
Niet goed, geld terug!
Veilig betalen
Uitstekende service

Meisjesfiets

Nederland is een echt fietsland en daarom beginnen we het liefst zo vroeg mogelijk met fietsen. Zo ook de kleine meisjes. Van de eerste rondjes fietsen in de tuin tot de langere afstanden fietsen naar school. De fiets is hét vervoermiddel voor kinderen. Kinderen brengen heel wat tijd door op de fiets. Maar wat is belangrijk bij de aanschaf van een meisjesfiets? En welk merk moet u kiezen?

Veiligheid

Veiligheid is erg belangrijk wat betreft een kinderfiets. Kinderen moeten veilig rond kunnen fietsen. Het is daarom van belang dat de meisjesfiets in goede staat is, over goede remmen en verlichting beschikt, een ringslot heeft en stabiel fietst. Ook zou u als extra nog een fietshelm aan kunnen schaffen. Wij raden het u in ieder geval aan, mocht uw kind vallen, is het hoofd goed beschermd. Zeker als kinderen net beginnen met fietsen, zijn ze vaak nog niet zo stabiel en slingeren af en toe doordat ze afgeleid raken door de kleinste dingen.

Tweedehands of nieuw?

Een belangrijke vraag is vaak ook: Zal is voor een nieuwe of tweedehands jongensfiets gaan? Een fiets van A-merk kan prijzig zijn en niet iedereen kan zich dit veroorloven. Er is niets mis met een tweedehands jongensfiets als u dit via de fietsenmaker regelt. Deze biedt u goede fietsen aan. Mocht u toch een tweedehands fiets particulier kopen, check dan altijd de algemene staat van de fiets. Kijk naar de maat, eventuele roestplekken, de remmen en natuurlijk of de fiets goed fietst!

Loekie Sparta

Loekie is een van de meest bekendste fietsmerken in Nederland en valt onder Sparta. Bij dit merk zijn verschillende soorten meisjesfietsen te koop. Om een tip te geven raden wij u graag de Loekie Dora fiets aan. Dit is een meisjesfiets voor de échte Dora fans met een hele leuk Dora fietstas cadeau. Uw kind zal verrast staan dat zij op een échte Dora fiets rijdt. Het is zeker de moeite waard om eens naar dit model te kijken.

Batavus

Ook is Batavus een bekend en populair merk voor meisjesfietsen. Neem bij dit merk eens een kijkje bij de volgende modellen:

  • - Koala
  • - Young Dutch
  • - Diva
  • Dit zijn zeker aanraders om uw kind te laten genieten van een mooie en fijne meisjesfiets.


Winkelwagen

Veilig betalen

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0900-5081000

Top 5 Kinderfietsen