Snelle levering
Niet goed, geld terug!
Veilig betalen
Uitstekende service

Bezorgen & Afhalen

*Deze webshop is onderdeel van Babykinder-Shop.nl

Verzending door Babykinder-Shop.nl

Babykinder-Shop.nl is de online babyartikelen winkel van Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment babyartikelen biedt Babykinder-Shop.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Uw babyartikel wordt door GLS of TNT bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, wordt u Eur. 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Artikelen die door de brievenbus passen wordt Eur.2,50 in rekening gebracht.

Retourneren naar Babykinder-Shop.nl

Heeft u zich bedacht. Babykinder-Shop.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Babykinder-Shop.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

Retourformulier

In de zomervakantie periode kan de serviceprocedure vertraging oplopen.
Ons adres is: Babykinder-Shop.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.


Winkelwagen

Veilig betalen

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0900-5081000

Top 5 Kinderfietsen