Snelle levering
Niet goed, geld terug!
Veilig betalen
Uitstekende service

Kinderfiets 12 inch

Zoals in het eerste artikel te lezen is, is een kinderfiets van 12-inch bedoeld voor kinderen van 2 tot 3 jaar, met een binnenbeen lengtemaat tussen de 35 en 40 centimeter. Maar wat zijn nou voorbeelden van goede 12-inch kinderfietsen? Hieronder een aantal modellen voor u onder elkaar gezet, om u een indruk te geven van 12-inch kinderfietsen die u kunt overwegen.

1. Alpina Girlpower

De Girlpower van Alpina is een heel mooi voorbeeld van een goede, leuke 12-inch kinderfiets. Deze fiets is speciaal gemaakt voor prinsessen en daarom ook een vrolijke meisjesfiets. Deze fiets beschikt over een terugtraprem met extra handrem voor, heeft sterke robuuste zijwieltjes, een gesloten kettingkast en wordt geleverd inclusief fietsmandje.

2. Alpina Yabber

Weer een mooi model 12-inch kinderfiets van Alpina, de Alpina Yabber. Dit is een stoere variant, voor de stoere jongens. Deze kinderfiets is voorzien van veilige reflectie voor en achter, terugtraprem met extra handrem voor en een gesloten kettingkast. Leuk detail is: het een zadel en de bel zijn in dezelfde kleur als de fiets.

3. Axion Turbo BMX

De Axion Turbo BMX is een van de stoerste 12-inch kinderfietsen, voor de stoere jongens met lef en durf. Deze fiets beschikt over terugtraprem en extra handrem voor, een gesloten kettingkast, spatborden tegen omhoog spattend water en het model heeft zijwieltjes.

4. Batavus Koala

Deze vrolijke Batavus Koala is bestemd voor de meisjes. De fiets beschikt over een mandje voor, zijwieltjes, terugtraprem en extra handrem voor, gesloten kettingkast en kindveilige handvaten. Deze fiets is verkrijgbaar in 2 kleuren: roze/wit en babyblauw. Uw kind heeft dus keuze!

5. Cortina Lief

De Cortina lief is een lieve, schattige 12-inch kinderfiets voor de allerkleinste. De fiets heeft een supersterk frame, terugtraprem en extra handrem voor, zijwieltjes, gesloten kettingkast, reflectoren voor en achter én een eigen naamkaartje. Uw kind kan haar naam op het kaartje zetten. Zo kan ze met trots laten zien dat deze fiets van haar is!

6. Gazelle Speedy Mouse

De Gazelle Speedy Mouse is een geweldige 12-inch kinderfiets voor de jongens. Deze fiets beschikt over een gesloten kettingkast, terugtraprem en extra handrem voor, lichtbandjes en mooi aluminium Y-frame, wat zorgt voor een gemakkelijke opstap. Deze leuke jongensfiets is verkrijgbaar in blauw en groen. Het ligt er maar net aan waar de voorkeur van uw kind ligt, hij heeft bij deze fiets 2 keuzes!

Dit is een overzicht met zes voorbeelden van goede en leuke 12-inch kinderfietsen. Er zijn er natuurlijk nog veel meer op de markt, maar nu heeft u alvast een kleine indruk.


Winkelwagen

Veilig betalen

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0900-5081000

Top 5 Kinderfietsen